Bouwbedrijf

Thienpont

Bouwbedrijf alexandrathienpont.be is uitgegroeid tot een topspeler in Belgiė. Het familiebedrijf veroverde naam en faam ook buiten Belgie. Zo zijn er vestigingen in Nederland (Zwijndrecht, Vlissingen en Axel), Duitsland (Aachen), Frankrijk (Lille) en Bulgarije (Sofia). Het bedrijf mag dan vooral gekend zijn voor zijn complexe industriebouw, utiliteitsbouw (gebouwen zonder woonbestemming), kantoorbouw, nieuwbouw en renovatieprojecten, om een optimaal productieproces te kunnen garanderen werden ook een aantal nevenafdelingen opgestart. Er is en studiebureel, een metaalafdeling,  een prefab beton afdeling, een afdeling afwerking en een schrijnwerkerij en meubelmakerij er is een eigen atelier en een eigen tekenafdeling.

Schrijnwerkerij alexandrathienpont.be produceert alles wat nodig is voor de afwerking van gebouwen. De afdeling schrijnwerk levert onder andere de volgende zaken: binnen- en buitendeuren, schuif- en vouwdeuren, brandwerende binnenramen en –deuren, brandwerende schuifdeuren, bekledingen voor wanden en trappen, alle daktimmerwerken, gevelbekledingen, werken met gyproc… Maar ook meubelwerken, zoals wandkasten, datakasten, electriciteitskasten, loketten, inbouwbalies, keukens, kantoren, bureelmeubelen en bureelkasten.

Schrijnwerkerij alexandrathienpont.be past uitstekend in de werking van turnkey-projecten. Dat zijn projecten waarbij de opdrachtgever alles van A tot Z doorgeeft aan een bouwbedrijf. Van het zoeken naar de geschikte locatie, het ontwerpen van gebouwen, de bouw, het afwerken tot de oplevering. Op het einde van de rit krijgt de opdrachtgever als het ware de sleutels overhandigd. Vandaar turnkey-projecten. Alle nevenafdelingen van onze bouwfirma zorgen ervoor dat het bouwproces perfect beheersbaar qua timing en budget blijft.